Recept
Boerenkool Stamppot Pesto Rigatoni
Ingrediënten
- 400 g pasta (rigatoni, fusilli, penne of een andere korte pastasoort)
- 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
- 2 kopjes boerenkool, zonder stelen en fijngesneden
- 1/4 kop basilicumpesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
- 1/4 kop geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
- 1/4 kop extra vierge olijfolie
- Zout en zwarte peper, naar smaak
- Optionele toppings: krokante spekjes, geroosterde pijnboompitten of extra Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Recepten
Gemaakt op basis van familierecepten, zijn de producten van De Pastafabriek meer dan wat je ziet. Onze familie ademt en leeft voor de Italiaanse keuken en wil die passie op elke manier terug laten komen in onze producten en services.
L’Arte degli Ingredienti
Bij De Pastafabriek weten we dat buitengewone pasta begint met buitengewone ingrediënten. Daarom vinden we het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en werken we nauw samen met leveranciers die dezelfde toewijding aan kwaliteit hebben.
De Pastafabriek is niet zomaar een leverancier, het is een culinaire ervaring
