Recept
Gouda & Mosterd Conchiglie
Ingrediënten
- Pasta: 300 g conchiglie (of een andere korte pasta zoals penne of cavatappi)
- Gerijpte Goudse kaas: 200 g, geraspt (je kunt ook een mix van gerijpte en jonge Gouda gebruiken voor meer diepte)
- Nederlandse mosterd: 2 eetlepels (bij voorkeur grove of grove korrelmosterd voor textuur en smaak)
- Boter: 2 eetlepels
- Bloem: 2 eetlepels
- Melk: 500 ml (volle melk geeft de meeste romigheid)
- Paneermeel: 1/2 kopje, als topping
- Verse peterselie: Gehakt, als garnering
Bereidingswijze
Recepten
Gemaakt op basis van familierecepten, zijn de producten van De Pastafabriek meer dan wat je ziet. Onze familie ademt en leeft voor de Italiaanse keuken en wil die passie op elke manier terug laten komen in onze producten en services.
L’Arte degli Ingredienti
Bij De Pastafabriek weten we dat buitengewone pasta begint met buitengewone ingrediënten. Daarom vinden we het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en werken we nauw samen met leveranciers die dezelfde toewijding aan kwaliteit hebben.
De Pastafabriek is niet zomaar een leverancier, het is een culinaire ervaring
